Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Guest Book

Vieraskirja

 

Tämä kirja on avoin kaikille, niin vieraille kuin tiimiläisillekin. Tänne voit vapaasti jättää viestiä jos asiasi  koskee esim. linkinvaihtoa, haluat jättää tervehdyksen, kysymyksen tai kommentoida.  Viekkuun jätetään  liittymisviestit! Viestiä voi jättää myös yksityisellä.

Parannusehdotukset ja uudet ideat ovat aina tervetulleita. Palaute laidasta laitaan on tervetullutta ja myös kysymykset otetaan mielellään vastaan. Pidetäänhän yllä kuitenkin mukava ilmapiiri. 

Guest Book  1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi miinus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: septic
Kotisivut: http://connections.suntuubi.com/

22.02.2018 17:44
Hei!
Kävisikö linkinvaihto Connections'n kanssa? :)

Nimi: Colt
Kotisivut: http://izzyn.suntuubi.com/?cat=12&lang=fi

17.02.2018 23:34
TIETOA SINUSTA
• nimimerkki/nimimerkit
Colt
• oletko hoitanut ennen?
Olen
• kuinka hyvin tiedät Pokémoneista ja peruskäytännöistä?
Sen verran hyvin että ongelmia tuskin ilmenee
• tarvitsetko apua joidenkin asioiden kanssa - minkä?
^
• haluatko kerätä saavutuksia? (tulee lunastaa omatoimisesti)
Kyllä
• kuinka usein pystyt kirjoittamaan tarinoita? haluatko olla normaalin vai hitaan tahdin tiimiläinen?
Noin kerran pari kuukaudessa
• kerro itsestäsi hieman?
Mulla on villi mielikuvitus ja koska urheilu ei poista kaikkia huolenaiheita, mä kirjoitan. Ja edelliseen vastaukseenne liittyen: mä tiedän kyllä et pokémonhoitoloihin kaikki ovat tervetulleita, mulle vaan on ollut jotenkin tosi ongelmallista hyväksyä se :D. Onhan tää vähän erikoinen harrastus, mutta ihan siistiä silti :D
• kysyttävää/kommenttia ylläpidolle?
Kiitos jalomielisyydestänne :D.


HAHMOSI TIEDOT
• hahmon nimi/nimet/nimen merkitys
Kane Ratthew Kentucky
• ikä ja sukupuoli (ei pakollinen, voi olla myös iätön/sukupuoleton)
24v., mies
• biografia: luonne, hahmon historiaa, ulkonäkö (vähintään 100 sanaa!)
Kanella on luonnostaan violetit, suorat hiukset, jotka yltävät hieman korvien alapuolelle. Hänellä on terävä nenä ja pistävänkeltainen katse. Kanen kulmakarvat ovat hieman hiuksia tummemmat, mutta yhtälailla violetit ja aina jokseenkin kurtussa. Kanella on akne. Hän kompensoi puutteita ulkonäössään hurmaavalla luonteellaan. Ruumiinrakenteeltaan Kane on laiha ja lyhyt (n. 165 cm). Hän ei ole koskaan ollut kiinnostunut sellaisista asioista kuin salilla käyminen tai ravitsevan ruuan syöminen. Kane pukeutuu useimmiten teepaitaan ja farkkuihin, ja viimeistelee asukokonaisuuden kulahtaneella nahkatakilla. Kanen molemmissa korvissa on kolme kultaista rengasta. Hänellä on alaselässään laaduton venomothia esittävä tatuointi, joka on joskus teinivuosina tehty "kännissä ja läpällä".

Kane opiskeli Serpensissä mytologiaa, mutta lopetti opiskelun samoihin aikoihin kun hänen paras ystävänsäkin Camel Gammelbacka. Camel kuitenkin lähti poliisiopistoon ja Kane lopetti opiskelut kokonaan. Kane on lapsesta asti tahtonut edes vilaukselta nähdä Raikoun, ja on pyöritellyt suuruudenhulluja suunnitelmia legendaarisen pokémonin kanssa ystävystymisestä jo vuosia. Hän ei ole kuitenkaan saanut mitään aikaan, vaan lähinnä käynyt kuluttamassa Charlestonin ainoan räkälän jakkaroita. Ei hänellä ole koskaan ollut pokémonejakaan, sillä Kane ei ole koskaan ystävystynyt villipokémonien kanssa. Kun Evie tuo Aslanin hänen hoidettavakseen, Kane ei epäile hetkeäkään vaan aloittaa matkansa, jonka päämääränä on löytää raikou.

Kane on seurustellut 3 vuotta Evie-nimisen naisen kanssa. He suunnittelevat naimisiinmenoa, sillä Evie on raskaana ja Kanen vanhemmat painostavat. Pohjimmiltaan Kane on kyllästynyt Evien narsistiseen luonteeseen. Evie työskentelee pienessä päiväkodin ja pokémonien adoptiokeskuksen yhdistelmässä. Eviellä on serkku nimeltä Hyacinth, jonka Kane tuntee opiskeluajoiltaan.

Kane on kotoisin Bissetten kylästä. Hänen vanhempansa ovat molemmat uraohjuksia toimistotöiden saralla, eivätkä oikein osaa arvostaa vanhimman poikansa elämänvalintoja. Heidän mielestään Evie on ainoa hyvä asia Kanen elämässä. Kanella on myös pikkuveli, 19-vuotias Darren, johon Kanella on hyvät välit. Darren tekee töitä kuriirina.
ammatti ja harrastus (1-3 ammatista/harrastuksesta riippuen!)
Tutkija (mytologi)
• vaikeustaso, jolla hoidat (helppo, keskitaso, vaikea: lisää tietoa Infosta!)
Helppo
• hoitotapa, kirjoittamienn vai piirtäminen? Molemmat? (Cobaltin tarinakirja, sähköposti, Cobaltin foorumi, oma hoitosivu, jokin muu vai useampi vaihtoehto?)
Kirjoittaminen pääosin, hoitosivu (http://izzyn.suntuubi.com/)
• hahmokuva (liitä kuvan url-osoite!)
http://izzyn.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/joo.png
• aloituskaupunki
Charleston

• jotakin muuta, mitä?
Eipä muuta.
ALOITUSPOKÉMONISI TIEDOT

• Pokémonisi laji (ainoastaan ensimmäinen kehisysaste - ei voi olla legendaarinen)
Turtwig (adoptiosta)
• sukupuoli ja ikä (ei pakollinen, voi olla myös sukupuoleton/iätön)
Uros, nuori
• Pokémonisi lempinimi, nimen alkuperä yms. (on pakollinen)
Aslan
• biografia: luonne, historia, (vähintään 100 sanaa!)
Aslan on erikoisenvärinen ja -tyyppinen kilpikonna, joka kantaa koko maailman painoa kilvellään. Se on naiivi ja hyväuskoinen, vaikka on tullut sorsituksi jo omassa perheessään erikoisen värityksensä takia. Aslan ei viihdy kaupungissa ja kaipaa alati luontoon. Se on loistava vainukoira. Aslan ei menneisyydestään huolimatta ole ujo, vaan ennemminkin päinvastoin. Se ei suostu uskomaan kestään mitään pahaa, ja rakastaakin Kanea ja tiimitovereitaan pyyteettömästi ja uskollisesti.

Aslan sopeutuu muutoksiin hitaasti, joskin se asettui nopeasti aloilleen Kanen luo. Aslan kaipaa sosiaalista kontaktia päivittäin, vaikkei osaakaan ihmistä puhua. Se on aina halukas tutustumaan uusiin pokémoneihin tai ihmisiin, ja muistaa jokaisen henkilön menneisyydestään. Aslanin menneisyys on värikäs, mutta muilta se pysyy hämärän peitossa. Tiedossa on kuitenkin se, että sillä on ollut ainakin yksi kouluttaja ennen Kanea. Aslan ei pidä itsestään puhumisesta. Aslan on kaikkien pokémonien kantaäidin, Gaian, suora jälkeläinen. Se ei kuitenkaan tiedä sitä itse.
• jotakin muuta, mitä?
-

**

Linkki ensimmäiseen tarinaan löytyy kotisivut-kentästä!

Nimi: Colt

13.02.2018 15:06
Juuh elikkäs Rocky täällä, vaikkakin nyt nettinimenä toimii Colt. o/
Aluksi haluaisin pahoitella tätä perseilyä :D. Tarkoitan siis lähinnä on/off -suhtautumistani liittymiseen. Sille on syy, ei ehkä fiksu, mutta syy kuitenkin. Kirjoittaminen on mulle nimittäin tärkee henkireikä, oon nyt tässä parin kuukauden aikana tajunnut sen. Pokémonhoitolat on helkkarin hyvä tapa harjoittaa kirjoitustaitoa. Sen jälkeen kun heitin tuon edellisen hakemuksen, ajattelin kuitenkin, että lopetan tän harrastuksen ennen kuin edes aloitan sitä uudestaan (tästä syystä aloitustarinaakaan ei tullut). Coltonin hahmo on muutenkin aika juosten kustu, ja toivoisin, että voisitte poistaa hakemuksen :D. Niin ja se syy, miksi vierastan pokémonhoitoloita lienee se, että olen melko kaukana kohderyhmästä (yläasteikäinen jätkä, nyt on sekin myönnetty :D. Enkä ole edes kovin paha animehomo).

Mutta. Nyt oikeasti harkittuani ajattelin luoda oikeasti itseäni inspiroivan hahmon tänne, jos vaan olette valmiita ottamaan minut vastaan tän säätämisen jälkeen. Ja lupaan laittaa myös sen aloitustarinan niin kuin kuuluukin. Jos se vain on teille ok.

Vastaus:

Yo! Ei hätiä mitiä, eihän tässä vielä ehtinyt tapahtua ja sattua mitään. Hyvä että sentään kerroit miltä tuntuu ja mitä mieltä oot ja millä fiiliksillä mennään eteenpäin. :) Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja voit heitellä uutta hakemusta joka sitten sopii paremmin suunnitelmiin.

Ja eihän pokemonhoitoloihin tarvii olla minkään ikäinen ja tietynlainen? Kaikenlaiset ihmisethän tänne eksyy ja tykkää kirjotella. Millään ei tarvii olla mitään laatikkoa mihin pitäs sopia..

Hyvillä mielin voit laitella hakemusta, tervetuloa takaisin!

- Rosa & Sono

Yksityinen viesti

09.02.2018 22:50

 

 

©2018 Cobaltin Vieraskirjat - suntuubi.com